Contact Info

Proiect rezidențial Ghica Apartments

Pornind de la locația în care se află, de la experiența acumulată și de de la studiile de piață făcute am ales să centrăm acest nou proiect residențial în jurul nevoilor unei familii tinere.

Poziționat într-o zonă linistită a Bucureștiului, cu o mică densitate de blocuri, înconjurat de spații verzi, dar totodată cu access facil către centrul orașului și cu multe centre comerciale în apropriere, Ghica Apartments este un proiect rezidențial ideal pentru o familie care se află la început de drum, sau care are copii.

Astfel, complexul Ghica Apartments este situat între cartierele Baicului și Colentina oferind apartamente noi, spațioase, confortabile, cu spații vitrate mari, de la garsoniere până la apartamente cu 3 și 4 camere. Vei regăsi aici ceea ce ai tot căutat până acum: un loc pe care să-l numești CASA TA. Armonia și bunul gust cu care a fost gândit și proiectat Ghica Apartments se vede din imaginile proiectului.

  • În anul 2021 Proiectul nostru a fost declarat castigator la doua secțiuni din cadrul prestigioasei competiții internationale de arhitectură și dezvoltare imobiliară International Property Award: Architecture Multiple Residence și Residential Development!
  • Ghica Apartments va fi construit în 2 etape: Ghica 1, început în noiembrie 2021, cu termen de predare 2022 și Ghica 2 care va începe în 2022, cu termen de predare 2023.
  • Complexul nostru vine cu locuri de parcare amenajate subteran/suprateran, loc de joacă pentru copii și spațiu comercial la parter;
  • Prin poziționarea excelentă veți obține acel echilibru între viața personală și cea profesională pe care ni-l dorim cu toții.
  • În zonă se află grădinite și scoli necesare oricărei familii cu copii.
  • Dacă ești tânăr și nu ai mașină deocamdată, nicio problemă, mijloacele de transport în comun sunt ușor accesibile prin stațiile STB, stația de metrou Obor, plus legături extraurbane la câteva minute de Autogara Obor.

Ghica Apartments – Un proiect MediaCity gândit și construit pentru familia ta!

Formular de Contact