Contact Info

Proiect rezidențial Titan Apartments

Titan Apartments este un nou proiect imobiliar dezvoltat de MediaCity, în cartierul rezidențial Titanul Nou, pe strada Drumul Gura Putnei 143-147 din București.

Titan Apartments este alcătuit din cinci imobile, cu regim mic de înălțime: P+3E, fiecare având câte 32 de apartamente.

Cele 160 de unități – garsoniere și apartamente cu două și trei camere, sunt gândite pentru confortul tău, fiind spațioase și eficient compartimentate.

Am acordat atenție detaliilor, astfel că am ales dotări și finisaje de cea mai bună calitate.

Titan Apartments poate deveni cea mai bună opțiune datorită existenței unui echilibru perfect dintre calitate și preț.

Suprafețele utile sunt cuprinse între 32 mp și 77 mp în funcție de necesități, iar prețurile apartamentelor încep de la 43.109 Euro + 5% TVA, ceea ce facilitează finanțarea prin Programul Prima Casă.

La etapa actuală, proiectul rezidențial Titan Apartments are 2 blocuri de apartamente complet finalizate și locuite: Blocul 1 si 2.

La blocul 3 de apartamente a fost finalizată structura de rezistență și se lucrează la zidărie. Finalizarea construcției este estimată pentru Primăvara anului 2022.

Blocul 4 și 5 de apartamente sunt finalizate, astfel că 64 de unități noi, garsoniere, apartamente cu două și trei camere și peste 60 de locuri de parcare amenajate suprateran, sunt disponibile începând cu august 2021.

Construim în mai multe etape, dar te asigurăm ca te vei bucura de toate facilitățile!

Formular de Contact