Misiune / Viziune / Valori

Misiunea nostra este de a oferi clientilor si partenerilor nostri, intr-un spirit  de autenticitate absoluta, produse si servicii de cea mai inalta calitate, intr-un cadru etic si de respect reciproc.

Viziunea companiei: Intreaga noastra activitate sa contribuie la prosperitatea clientilor, partenerilor si angajatilor nostri.

Valori

•  Orientarea catre client
•  Integritate – optam sa fim integri in toate relatiile de afaceri si sa ramanem asa in orice circumstante.
•  Excelenta – ne straduim sa atingem cele mai inalte standarde in tot ceea ce facem
•  Responsabilitate – ne asumam  cuvintele si faptele noastre.
•  Actionam cu hotarare astfel incat sa se considere ca se poate conta pe Noi.
•  Munca in echipa – lucram impreuna, il ascultam pe fiecare membru al echipei.

Dezvoltare imobiliara, vanzari, consultanta

Pe piata imobiliara, am participat la realizarea unui numar important de proiecte imobiliare, de la caz la caz, acoperind partea de creare a conceptului, asigurarea finantarii, marketingul si vanzarile sau intreg procesul de dezvoltare al proiectului.

In cadrul departamentului de evaluare am efectuat evaluarea unora din cele mai importante cladiri ale Capitalei avand printre clientii nostri – Primaria Municipiului Bucuresti, Ministerul Tineretului si Sportului, Ministerul Finantelor, ANAF, etc.

Am intermediat peste 1000 de tranzactii imobiliare si am acordat consultanta pentru mii de clienti in cei 20 de ani de activitate.

Printre proiecte enumeram: Arena Apartments, Ozun Residence – Dezvoltator, Grigorescu Residence – partener dezvoltator, Paladin Residence – Dezvoltator, Serena Residence – marketing si vanzari, Natura Residence – marketing si vanzari, Optimus Residence – consultant concept, obtinere finantare, marketing si vanzari, Orion Residence – marketing si vanzari, New Town Residence.