Paladin Residence | Corbeanca

Paladin Residence | Corbeanca.

In clipa in care ai decis sa alegi o casa in afara Bucurestiului, Corbeanca devine prima optiune! De ce o casa in Corbeanca? Fiindca localitatea Corbeanca se afla la doar 15 Km de Bucuresti, fiindca o casa in Corbeanca beneficiaza atat de proximitatea padurilor, dar si a salbei de lacuri care o traverseaza, fiindca populatia comunei a ajuns la 10.000 de locuitori, din care peste 80% sunt oameni ca si tine care au ales sa paraseasca aglomeratia si noxele capitalei pentru aerul curat si linistea pe care Corbeanca le ofera, pentru ca daca alegi sa locuiesti intr-o casa in Corbeanca beneficiezi de gradinite si scoli private, de policlinca si supermarket-uri, precum si de proximitatea cu Baneasa Mall aflat la numai 10 minute de mers cu masina.

Personalizare

In cadrul Paladin Residence, incercam sa satisfacem dorintele tuturor clientilor nostri. Astfel, daca acestia doresc mici modificari pe care constructia le poate suporta, le vom efectua fara a percepe extra costuri.

In cazul in care se doreste un concept de casa complet diferit de cele pe care le propunem , arhitectii nostri analizeaza proiectul dorit, intocmesc varianta personalizata, urmand a se obtine autorizatia de construire pentru acesta! In mod evident, aceste proiecte personalizate vor trebui insa sa pastreze unitatea arhitecturala specifica ansamblului rezidential!

Important

Suntem singurii care oferim o garantie de 2 ani la toate lucrarile incluse in case, plus 70 de ani garantie la structura de rezistenta!

NOU 2017! Case insiruite

Din 2017, punem la dispozitia clientilor nostri un nou tip de casa, pe langa case individuale si cuplate duplex), construim si case insiruite. Acestea, vor avea 110mp construiti si 130mp de teren, iar pretul va fi 79.900E+5%(tva). Se vor livra „la cheie” si vor fi bransate la toate utilitatile. Vezi detalii

Paladin Residence – case & vile in Corbeanca.

Suna-ne pentru detalii sau poti accesa siteul dedicat proiectului Paladin Residence http://www.paladinresidence.ro