Ozun Residence

Ansamblul Ozun Residence a fost vandut integral.

Va invitam sa descoperiti si celelalte proiecte dezvoltate de MediaCity, prezentate in sectiunea dedicata.

Ozun Residence | Bucuresti, zona Th. Pallady.

Case de vanzare, personalizate, individuale si cuplate, intr-un ansamblu rezidential, situat in Cartierul Titan, zona Bdului Theodor Pallady, intre statia de metrou 1 Decembrie 1918 si statia de metrou Nicolae Teclu, in sectorul 3, dispunand de un grad inalt de confort, toate de utilitatile si de toate facilitatile zonei.

Descriere ansamblul rezidential Ozun: Dezvoltat pe o suprafata de 6.000 mp, ansamblul rezidential cuprinde 21 case cu acces individual avand teren 215 mp.

Pentru ca bunul gust va fi mereu la moda, ne-am gandit sa-l transformam in stil de viata. Arhitectura aparte, va va intampina de fiecare data cand veti ajunge acasa, langa cei dragi. Iar in conditiile deosebite conferite de finisajele de cea mai buna calitate, spatiile locuibile generoase, utilitatile si facilitatile realizate la standarde europene va ofera nu doar o locuinta eleganta ci si confortabila.

La o distanta mica de B-dul Theodor Pallady, in sectorul 3 al capitalei, la 10 de minute distanta fata de zona centrala a orasului, proiectul nostru raspunde cerintelor dumneavoastra! Zona este in plina schimbare, in ultimii ani accentuandu-se tot mai mult dezvoltarea rezidentiala a acesteia. In apropiere sunt gradinite, scoli, licee, restaurante, centre comerciale, sali de fitness, etc.

Important

Fiecare detaliu a fost bine gandit, astfel, arhitectura moderna, facilitatile proiectului (paza, locuri de parcare, etc), pretul accesibil, fac din Ozun Residence o investitie foarte avantajoasa, pentru cei care cauta case noi de vanzare intr-un ansamblu rezidential de vile in sectorul 3 al capitalei, in zona cu acces la metrou.

Ozun – ansamblu rezidential, situat in Cartierul Titan, zona Bdului Theodor Pallady

octombrie 2016

iulie 2016

Suna-ne pentru detalii sau poti accesa siteul dedicat proiectului Ozun Residence http://www.ozunresidence.ro