Arena Apartments

Lista preturi

Arena Apartments | Bucuresti, zona Berceni.

Arena Apartments este un proiect imobiliar dezvoltat de Media City, in sectorul 4, cartierul Berceni, un ansamblu rezidential cochet, intim si aerisit, adaptat realitatii pietei imobiliare, oferind locuinte confortabile, sigure si eficient compartimentate.

Situat in spatele Grand Arena Mall, imobilul P+2E+M cuprinde, un numar de 32 de unitati, garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, complet utilate la standarde inalte, cu dotari si finisaje moderne, de cea mai buna calitate.

Apartamentele au fost gandite sa se incadreze pentru cota de 5% TVA si sa poata beneficia de finantare in cadrul programului Prima Casa, avand suprafete cuprinse intre 30 mp si 77 mp si preturi incepand de la 26.900 euro (+TVA), dispunand si de locuri de parcare pentru toti rezidentii ansamblului.

Complexul ofera spatii generoase, amenajate modern, cu bun gust, indiferent ca vorbim de garsoniere pentru cei tineri, sau de apartamente cu 2 si 3 camere, cu balcoane sau terase spatioase, pentru familii mai numeroase.

Regimul mic de inaltime al imobilului, P+2E+M, ofera, pe langa siguranta, si avantajul locuirii intr-o comunitate restransa si omogena, intr-o zona rezidentiala noua, in plina dezvoltare, beneficiind de toate utilitatile proprii unui oras: apa curenta, canalizare, gaze naturale, drumuri asfaltate, acces rapid la numeroase mijloace de transport in comun.

Complexul ARENA ofera spatii generoase, amenajate modern, cu bun gust. Intim si cochet.

Suna-ne pentru detalii sau poti accesa siteul dedicat proiectului Arena apartments http://www.arenaapartments.ro