MediaCity, partenerul tau de succes. Din 1996

In cei 23 de ani de activitate, MediaCity a contribuit cu numeroase proiecte rezidentiale la dezvoltarea pietei imobiliare din Romania, incepand de la crearea conceptelor, asigurarea finantarii, dezvoltarea si constructia imobilelor, pana la promovarea si vanzarea acestora.

Am dezvoltat 11 proiecte rezidentiale de succes

Gandim concepte indraznete, construim proiecte temerare si oferim solutii optime, pentru nevoile clientilor nostri. Calitatea, corectitudinea, eficienta, durabilitatea si flexibilitatea sunt principii care se regasesc in toate serviciile si solutiile MediaCity si reprezinta fundatia propriilor noastre Proiecte Rezidentiale.

Am sprijinit peste 1000 de tranzactii imobiliare

Am oferit consultanta si solutii financiare viabile partenerilor nostri: dezvoltatori imobiliari, constructori, institutii financiare, institutii de stat, cumparatori sau proprietari, in peste 1000 de tranzactii imobiliare de succes. Expertiza noastra in cele mai importante segmente imobiliare – rezidential, investitii, consultanta, evaluare si parteneriatele solide cu cei mai buni consultanti din domeniul financiar-bancar ne permit sa va oferim servicii si solutii potrivite.

Am realizat peste 5,000 de rapoarte de evaluare pentru zeci de clienti

Departamentul de Evaluare al MediaCity este alcatuit din membri titulari, membri acreditati si verificatori autorizati ANEVAR, care detin competente in evaluarea de proprietati imobiliare, evaluarea de bunuri mobile, evaluarea de intreprinderi si in verificarea rapoartelor de evaluare pentru proprietati imobiliare.

Echipa noastra beneficiaza de o buna cunoastere a pietei imobiliare, a costurilor, a cererii si ofertei, a legislatiei si a reglementarilor in vigoare, prin sinergia departamentelor complementare – de dezvoltare si consultanta imobiliara. Abordarea noastra este una flexibila, reusim sa oferim solutii customizate, care sa raspunda nevoilor specifice ale pietei. Lucram cu eficienta si rapiditate si livram servicii de evaluare de calitate, respectand termene limita.