Slide

Proiecte imobiliare

Ne adaptam cerintelor clientilor: Arena Apartments, Ozun Residence, Paladin Residence, Grigorescu Residence, Serena Residence, Natura Residence, Optimus Residence, New Town Residence.

Detalii

Slide

Flexibilitate si personalizare

De la flexibilitate in ceea ce priveste conceptul de personalizare a locuintelor pana la flexibilitate in ceea ce priveste modalitatea si transele de plata, ne-am adaptat permanent la nevoile clientilor.

Detalii

Slide

Siguranta si garantie

Mediacity este un partener de incredere. Toate materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, alese cu grija si responsabilitate fata de siguranta si confortul clientilor nostri.

Detalii

Slide

Program prima casa

Asiguram consiliere gratuita in alegerea celei mai bune solutii de finantare: cash (cu discount-uri incepand de la 5%), credit Prima Casa, credit Ipotecar. Mediacity este un partener flexibil si confortabil.

Detalii

prioritatile noastre

Cunostintele si experienta acumulate, viziunea si orientarea catre client si preocuparea continua pentru imbunatatirea serviciilor oferite califica MediaCity ca partener de incredere si jucator in plina expansiune pe segmentul dezvoltarilor imobiliare.

Dezvoltare imobiliara

servicii

Evaluare

servicii

Consultanta, investii, vanzari

servicii

Paladin Residence

Corbeanca

Ozun Residence

Bucuresti, zona Th. Pallady.

Arena Apartments

Bucuresti, zona Berceni.

Mediacity, partener de succes.

Suntem prezenti pe piata imobiliara din 1996. Monitorizam constant tendintele pietei, cererea si oferta, factorii interni si externi astfel incat sa putem crea produse si presta servicii calibrate conform realitatilor momentului.

Proiecte imobiliare in lucru

Arena Apartments

Sisesti 30 residence

Paladin Residence