Despre noi

Dezvoltare imobiliara, vanzari, consultanta

Pe piata imobiliara, am participat la realizarea unui numar important de proiecte imobiliare, de la caz la caz, acoperind partea de creare a conceptului, asigurarea finantarii, marketingul si vanzarile sau intreg procesul de dezvoltare al proiectului.

In cadrul departamentului de evaluare am efectuat evaluarea unora din cele mai importante cladiri ale Capitalei avand printre clientii nostri – Primaria Municipiului Bucuresti, Ministerul Tineretului si Sportului, Ministerul Finantelor, ANAF, etc.

Am intermediat peste 1000 de tranzactii imobiliare si am acordat consultanta pentru mii de clienti in cei 20 de ani de activitate.

Printre proiecte enumeram: Arena Apartments, Ozun Residence – Dezvoltator, Grigorescu Residence – partener dezvoltator, Paladin Residence – Dezvoltator, Serena Residence – marketing si vanzari, Natura Residence – marketing si vanzari, Optimus Residence – consultant concept, obtinere finantare, marketing si vanzari, Orion Residence – marketing si vanzari, New Town Residence.

Misiune / Viziune / Valori

1. Misiunea nostra este de a oferi clientilor si partenerilor nostri, intr-un spirit  de autenticitate absoluta, produse si servicii de cea mai inalta calitate, intr-un cadru etic si de respect reciproc.

2. Viziunea companiei

Intreaga noastra activitate sa contribuie la prosperitatea clientilor, partenerilor si angajatilor nostri.

3. Valori

•  Orientarea catre client
•  Integritate – optam sa fim integri in toate relatiile de afaceri si sa ramanem asa in orice circumstante.
•  Excelenta – ne straduim sa atingem cele mai inalte standarde in tot ceea ce facem
•  Responsabilitate – ne asumam  cuvintele si faptele noastre.
•  Actionam cu hotarare astfel incat sa se considere ca se poate conta pe Noi.
•  Munca in echipa – lucram impreuna, il ascultam pe fiecare membru al echipei.

prioritatile noastre

Cunostintele si experienta acumulate, viziunea si orientarea catre client si preocuparea continua pentru imbunatatirea serviciilor oferite califica MediaCity ca partener de incredere si jucator in plina expansiune pe segmentul dezvoltarilor imobiliare.

Dezvoltare imobiliara

servicii

Evaluare

servicii

Consultanta, investii, vanzari

servicii

Paladin Residence

Corbeanca

Ozun Residence

Bucuresti, zona Th. Pallady.

Arena Apartments

Bucuresti, zona Berceni.

Mediacity, partener de succes.

Suntem prezenti pe piata imobiliara din 1996. Monitorizam constant tendintele pietei, cererea si oferta, factorii interni si externi astfel incat sa putem crea produse si presta servicii calibrate conform realitatilor momentului.